Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Säästäväisyys kostautui: Tuista 22.000 punnan pesämunan kerännyt joutuu maksamaan kaiken korkojen kera takaisin

Mitään ongelmaa ei olisi syntynyt, jos Ford olisi tuhlannut kaiken. Lue kiinnostava juttu: Aamulehti 19.12.2011

Pikavilppi-sivusto tekee pilaa pikavippien ottajista: Mikäli maksat lainasi takaisin, saatat pitää polvilumpiosi

Pikavilppi kertoo toimintaperiaatteistaan, jotka ovat nimen mukaisesti vilpillisiä. 600 euron laina pitää maksaa 7 päivän kuluttua takaisin, ja loppusumma on 1400 euroa. 3000 euron on saman maksuajan jälkeen kolminkertaistunut 9000 euroon.

Sivusto piikittelee lainanottajille monin tavoin. He muun muassa kertovat, etteivät viitsi tarkastaa luottotietoja, koska he nyhtävät rahat takaisin joka tapauksessa. Pikavilppi myös muistuttaa, että lainanhakijan raha-asioiden ei tarvitse olla kunnossa, sillä muuten he eivät hakisi pikavippiä.

Lue: Voice 06.09.2010

 Erään kuluttajan elämä

Syntyi lapsi. Ennen kuin lapsi sai kasteessa nimen, tipahtivat postilaatikosta ensimmäiset mainokset. Onnea pienen ihmislapsen syntymän johdosta, todettiin noissa kaupallisissa tiedotteissa. Onnittelujen lisäksi mainokset sisälsivät valistusta: pieni ihmislapsi tarvitsee vaippaa, imukykyistä sellaista.

...Lapsi aloitti koulun. Alkoi myös uusi vaihe markkinoinnissa.

...Me välitämme sinun muuttuneesta elämäntilanteestasi. Tai siis lainatarpeistasi.

Sitten kävi kuten elämässä on tapana. Aika valui tiimalasissa liiankin nopeasti. Tarinan lapsesta, josta oli kasvanut aikuinen, tuli vanhus. Itse hän ei olisi huomannut ajan kulumista, ellei eläkeläisille suunnattu lehti olisi alkanut pommittaa suoramainonnalla ja postilaatikko olisi täyttynyt lääkefirman erektio-ongelmista kertovista lehtisistä. Viimeistään silloin, kun ovikello soi ja pölynimurikauppiaat hymyilivät oven takana, hän ymmärsi, että loppu oli lähellä.

Hyvä kolumni: Talouselämä 03.05.2010

Tiedätkö nämä härskit säästövinkit?

Lue: Tarkan Markan Blogi 09.01.2010

Mies tienaa roskiksia tonkimalla kymmeniä tuhansia

New York Times uutisoi 57-vuotiaasta miehestä, joka tienaa perheensä elannon roskia tonkimalla. Mies etsii jätteiden seasta veikkauskuponkeja, joiden voittoja entinen omistaja ei ole huomannut.

Lue: Voice 09.12.2009

©2019 DebtLex - suntuubi.com